Tässä blogissa ei hifistellä mahtavilla kuvilla, kauniilla bannerilla, tai millään muullakaan. Tämä blogi on kaikessa karuudellaan kertoo elämän hyvistä ja huonoista hetkistä, niistä mitkä tahtoisi muistaa tai unohtaa. Tämä blogi ei ole huippulaatuista tekstiä, eikä mitään muutakaan ihmeellistä. Tämä on tositarina nuoren naisen elämästä kohti tavoitepainoa.

 Olen vuosimallia -92 olevan nuori nainen, jonka ennen hyväkuntoinen kroppa on päässyt veltostumaan ja paino nousemaan jo lähelle vaarallista lihavuutta. Vaikka eläminen onnistuu merkittävän lihavuudenkin kanssa, on se aina parempi olla hyvässä kunnossa. Tätä tavoitetta ei ole asetettu muiden takia, vaan omaa terveyttä silmällä pitäen. Ja tottakai sitä jokainen tahtoo olla hyvännäköinen muiden silmissä, eikö? 
 
  Blogin kirjoittaja pyrkii vaihtamaan turhat mössöt terveellisiin vaihtoehtoihin, sohvalla istumisen liikkumiseen. Mutta tässä stoorissa ei ole pelkkää täydellistä onnistumista, tiedostan jo valmiiksi että repsahduksia tulee, laiskuus iskee välillä pintaan, ja toisinaan muuten vaan vituttaa. Mutta siitä välittämättä yritän jatkaa aina vain eteenpäin! No pain, no gain.

  90kg, BMI 31,89

Tervetuloa lukemaan!
Lisäinfoa saa kysellä!